Myslíme na své okolí

Vloženo: 13/5/2019 Vložil: Miroslav Rytíř

Vedle fér služeb pro naše klienty i zájemce o prodej půdy myslíme i na naše okolí. A co je nám nejbližší?

Naše činnost je úzce spjata s českou přírodou, rozhodli jsme se proto navázat spolupráci se spolkem Vracíme stromy do přírody z.s.

Za letošní jaro jsme tak již mohli pomoci vysadit alej 140 stromů dubu zimního podél cesty spojující zámek Svinná a památné místo tzv. Doubí a vrátit tak krajině její původní ráz.

Druhým projektem byla pomoc při výsadbě ovocného sadu mezi obcemi Liblín a Bujesily, který zpestří krajinný ráz, omezí výpar vody a v budoucnu poskytnou útočiště zvěři a volně žijícím ptákům.

 

V minulém roce jsme podpořili Českou ornitologickou společnost a její projekt Ptačí park Josefovské louky, který má umožnit návrat mokřadních ptáků na dříve zaplavované louky v nivě Metuje a současně zpřístupnit území lidem a umožnit jim obdivovat krásu přírody.

V předešlých letech jsme se mimo jiné také zapsali na „Mapu dobra“, když jsme podpořili Linku bezpečí, pomohli malému Danielovi při rehabilitacích v Centru Hájek, sponzorovali jsme amatérskou tenisovou ligu, nebo jsme spolupracovali s mladým bikerem Honzou Rajchartem. A právě cyklistů v dresech Agro21 můžete zvlášť na Rokycansku spatřit více :)