Podporujeme mladého bikera – Honza Rajchart

Vloženo: 16/3/2016 Vložil: Miroslav Rytíř

S tímto sympaťákem jsme se seznámili díky našemu klientovi, Josefu Rajchartovi, který je jeho bratrem. Honza se specializuje na olympijské disciplíny Cross Country a Maraton. Skvěle nás na svém kole reprezentuje doma i v zahraničí a my máme v plánu jeho vášeň podporovat.

Začínal v týmu Author Team Stupno pod vedením F. Raboně. V juniorech startoval za tým Nutrend – Specialized. Nejvíce si cení úspěchů, kterých dosáhl v juniorské kategorii – Mistrovství Evropy (9. místo), Mistrovství světa (16. místo), štafeta na Mistrovství světa a Olympiáda mládeže Nanjing (1. místo).

Spolupráce s Agro 21 začala před sezonou 2015. O rok později Honza přestoupil z juniorů do kategorie U23, kde se znovu musel rvát o svoje místo a musíme říct, že úspěšně – Mistrovství Republiky (4. místo) a Světový pohár (59. místo). Nyní závodí za jeden z nejlepších týmů Spořitelna Accolade pod vedením Radima Kořínka.

Na příští sezónu si Honza stanovil ambiciózní cíl – dostat se do první desítky na Mistrovství světa, které se pojede v Novém městě na Moravě!