AGRO 21 pomáhá - Daniel Trdla

Vloženo: 31/3/2016 Vložil: Miroslav Rytíř

Hlavním cílem naší firmy je spokojenost jak našich klientů, tak i prodávajících, ale dobře si uvědomujeme, že svět se netočí jen kolem prodeje pozemků, a proto se snažíme pomáhat i jinde, než v oblasti prodeje půdy. Ke konci roku jsme se dozvěděli, že pomoc potřebuje čtyřletý Daniel, který bojuje s nepřízní osudu prakticky od začátku svého života.

V prosinci nás kontaktovala paní Trdlová s tím, že pro svého syna, kterí trpí dětskou mozkovou obrnou (DMO) - spastickou kvadruparézou, potřebuje finance za účelem rehabilitace v Centru Hájek. Vzali jsme nějaké finance, po dohodě s Danielovo maminkou jsme nakoupili cvičební pomůcky a vyrazili směr Jablonec nad Nisou.

Daniel je pěkný divočák a má se čile k světu. Navíc má skvělého parťáka – asistenčního psa Marleyho od organizace Pomocné tlapky o.p.s., který mu pomáhá v mnoha aspektech jeho života. Nicméně potřebuje nepřetržitou asistenci své maminky a další nákladnou léčbu.

Pokud Vás zajímá, jak můžete i vy pomoci, tak má Daniel má založený účet, který zaštiťuje projekt pro Danielka u Asociace rodičů dětí s DMO, kam může každý přispět podle svého uvážení a možností.  Č.ú. - 2500465428/2010.